IKHANA

https://youtube.com/watch?v=wNWan1_JVsU%3Ffeature%3Doembed%22+frameborder%3D%220%22+allow%3D%22autoplay%3B+encrypted-media%22+allowfullscreen%3E%3C

Under artistnamnet IKHANA har Lisa Town hunnit med mycket på kort tid. Bland annat har hon tidigare blivit nominerad till göteborgspriset i kategorin årets musik! Debutsingeln Pussycat blev utsedd till en av första halvårets bästa låtar 2015 av Musikguiden i P3. Även den andra singeln ”Ingen Annan” som IKHANA släppte tillsammans med producenten Nibla kom med på listan för årets bästa låtar 2015.

Förutom detta har IKHANA redan stått på stora scener, dels som support till Seinabo Sey på konserthuset i Göteborg men också på Linnéscenen under Way Out West 2016 tillsammans med musikkollektivet SOM031. Medverkar gör hon även på remixen av Grillat & Grändy-Kaliber.

IKHANA har sedan tidigare blivit hyllad för sin egenproducerade musik som hon själv har valt att kalla för ”zebrafunk”. Nu är IKHANA aktuell med de nyligen släppta singlarna ”VHVH” och ”WTA”. Hennes debutalbum förväntas komma ut våren 2017 tillsammans med en hel del spelningar under året.

E-mail: info@umeaopen.se
Press: press@umeaopen.se
Besök: Kungsgatan 89, 903 30 Umeå

Umeå Open presenteras av Umeå Kulturförening Humlan, en ideell kulturorganisation.