Biljetter

Biljetter till Umeå Open 2017 säljs via billetto.se och löses in mot festivalarmband. Inlösen till armband i god tid rekommenderas för minskad kötid under själva festivalkvällarna. Du löser in din biljett mot ett festivalarmband i infodisken i Väven, ingång från Storgatan, vid Gotthards. Infodisken är öppen från klockan 12 torsdag, fredag och lördag, fram till festivalkvällens slut.

Klicka här för att komma till biljetterna


 

Åldersgränser: 13 och 18 år

Festivalens åldersgräns är 13 år, men vid vissa scener är åldersgränsen 18 år. Åldersgränsen 13 år är satt utifrån rekommendationer från Socialstyrelsen för att skydda hörseln på yngre personer. Åldersgränsen 18 är satt vid de scener där serveringsområdet för alkohol inte går att skilja från scenområdet. Mer information om vad som gäller vid respektive scen kommer inom kort. Det finns en rabatterad ungdomsbiljett för besökare som är 13-17 år gamla. Det är viktigt att kunna legitimera sig, så glöm inte att ta med legitimation.

Biljettvillkor

Då Umeå Open är en festival innebär biljett inte någon garanti för plats vid varje scen. Först till kvarn gäller vid varje spelning, så kom i tid för att vara på den säkra sidan. Vid vissa scener finns blandade sitt- och ståplatser, och inga av dessa är reserverade. För dig som har särskilda behov av tillgänglighet finns anpassade ytor vid vissa scener.

När du köpt din biljett, tänk på att den är en värdehandling och förvara den därefter. Vi återköper inga biljetter, och avråder från biljettköp i andra hand. Har du frågor, tveka inte att mejla info@umeaopen.se

Biljetter på faktura

Är du ett företag eller en organisation som vill köpa biljetter mot faktura? Kontakta info@humlan.org för information om våra biljettpaket!