Umeå Open Meets

umeaopen_meets

Vill du ta nästa steg i musikkarriären?

För tredje året genomför Umeå Open Festival satsningen Meets, för att främja och förbättra det regionala musiklivets karriärmöjligheter. För det är ju inte helt lätt att veta hur en ska få kontakt med rätt personer i musikbranschen och få en chans att visa upp sig själv och sin musik på bästa sätt. Eftersom vi vet precis hur mycket grym musik som faktiskt finns här i krokarna, har vi bestämt oss för att hjälpa till.

Vi har bjudit hit ett antal personer från musikbranschen som är genuint intresserade av att få veta vad som händer på musikscenen här i norr. Under speed date-liknande former kommer de att träffa ett antal artister från Västerbotten. Artisterna får en chans att berätta om sig själva, lämna över en demo för lyssning, och bjuda in till sina konserter under festivalen. Vi ordnar och förbereder med allt runt om kring, det enda du som artist behöver vara förberedd på är att berätta om din musik. Detta är också en chans för dig som artist att få möjlighet att göra en spelning på festivalen.

Är du artist i Västerbotten och vill delta? Meets passar dig som har höga ambitioner för ditt musicerande och vill ta nästa steg i musikkarriären. Fylla i ansökan här nedan. Antalet platser är begränsat, så presentera dig (och ditt band) på bästa sätt för större chans att komma med. Länkar, bilder, ljudklipp – allt är intressant!

Umeå Open Meets 2017 genomförs den lördag den 1 april.

Ansökan ska göras senast den 24 mars.

Till ansökningsformuläret >